Wij mensen zijn sociale wezens. We vinden het fijn om elkaar te ontmoeten. Dat doet ons goed en juist dat is op dit moment niet voor de hand liggend. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven en moeten anderhalve meter afstand van elkaar houden als we elkaar tegenkomen. We mogen niet meer bij oma en opa op bezoek en doen dit ook niet omdat we hun gezondheid niet in gevaar willen brengen.

Foto's zijn altijd al een mooie manier geweest om de mensen van wie van houden dicht bij ons te hebben en misschien is dat juist nu nóg belangrijker. Door middel van een goede foto kun je toch bij iemand zijn die er niet is.

Wij beschikken over een grote studio en kunnen uw portret maken zonder dat we binnen anderhalve meter afstand komen. Natuurlijk komen we ook graag naar een locatie van uw keuze. Dus als u een foto wilt laten maken dan kan dat zonder problemen.

U kunt bij ons ook terecht voor een mooi kaart. Al onze kaarten zijn voorzien van een foto die wij gemaakt hebben. Onze kaarten zijn uniek. Als u wilt schrijven we uw boodschap op de kaart en versturen hem voor u, zodat u de deur niet uit hoeft. Dit kan allemaal via onze website.

Fotosessies

Image:Moederdag aanbieding

Moederdag aanbieding

Fotosessie inclusief 30x30 centimeter afdruk op professioneel fotopapier opgeplakt op 1mm pvc. Van de door u gekozen foto krijgt u twee 13x13 cm vergrotingen met een waarde van € 25,- cadeau.

€ 139,00 Info
Toevoegen
Image:Cadeaubon

Cadeaubon

Met onze cadeaubon bent u verzekert van een cadeau dat altijd in de smaak valt. Onze cadeaubonnen zijn te krijgen met elk door u gewenste waarde.

Variant:


€ 90,00 Info
Toevoegen
Image:Groepspakket

Groepspakket

Wissel tot 5 keer van groepssamenstelling Van elke samenstelling maken we een ruime variatie foto's. Deze presenteren we u tijdens de viewing voor meer informatie zie onze website

€ 169,00
Toevoegen

Kaarten

Image:Unieke Fotokaart

Unieke Fotokaart

Unieke fotokaart met een foto die door ons is gemaakt. U heeft de keuze uit ruim 100 verschillende kaarten. Zie voor het complete aanbod onze website

€ 3,45
Toevoegen
Image:Unieke Fotokaart voor u verstuurt

Unieke Fotokaart voor u verstuurt

Laat ons voor u één van onze unieke fotokaarten versturen. Vul het contactformulier in op onze website en wij doen de rest. U heeft de keuze uit ruim 100 verschillende kaarten. Zie voor het complete aanbod en het formulier onze website

€ 3,99
Toevoegen
Image:Halletje

Halletje

Leuke foto voor in de hal, keuken of waar dan ook in huis. Kijk voor meer informatie op onze website

Variant:


€ 5,00
Toevoegen
Image:Halletje met lijst

Halletje met lijst

Onze Halletjes zijn ook verkrijgbaar met een wit of zwart lijstje. Kijk voor meer informatie op onze website

Variant:


€ 12,00
Toevoegen
U kunt uw bestelling hieronder plaatsen maar ook rechtstreeks via onze eigen website. Onze studio is gewoon open en wij zijn te bereiken op 0492 547900.

Bestelling afronden: